fredag 8 februari 2013
Risifrutti
För att inte få i sig skitmat på snabbmatshaken bara för att vi ska ut på tripp till Ullared får man planera lite. Till frukost har jag kokat en massa ägg som är skalade och färdiga att äta i bilen med en klick majo. Som bilsnack har jag plockat med kokoschip och macadamianötter. Till lunch har jag gjort risifrutti, självklart utan kolhydrater och socker.
Risifrutti (4 port.)
250g sköljd och avrunnen keso
2-3st gelatinblad - legat i kallt vatten minst 5min
1dl grädde - vispar lätt
1dl grädde kokas upp tillsammans med gelatinbladen
0,5tsk vaniljpulver
Rör ihop och ställ kallt.
Till: Mixa upptinade frysta jordgubbar med stavmixer, rör runt med en gnutta vaniljpulver.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar