tisdag 8 januari 2013
Tisdag morgon.
Unnade mig sovmorgon idag och vaknade utvilad kl 9. Åkte till affären och handlade och när jag kom hem satte jag igång och bakade. Frukost när det gäller LCHF tycker jag är det som är knepigast då jag har väldigt svårt för konsistensen på en omelett. Jag klarar inte av det! Men igår när jag tittade runt bland olika recept hittade jag en bröd med i stort sett inga kolhydrater alls, det var jag bara tvungen att testa. Jag lovar er, det blev det godaste bröd jag har ätit i hela mitt liv! Saftigt och så himla smarrigt. Så min frukost/lunch idag blev nybakat bröd med makrill och två kokta ägg.
Linfröbröd med valnötter.
2dl hela linfrön
2dl mandelmjöl
2msk fiberhusk
2tsk bakpulver
1msk brödkryddor
1-2tsk salt
2dl hackade valnötter
1burk kesella 10%
6ägg
Blanda ihop de torra ingredienserna.
Blanda sedan ihop kesellan och äggen och vänd ner och rör ihop med de torra ingredienserna.
Häll smeten i en brödform klädd i bakplåtspapper och låt stå långt ner i ugnen på 175 grader ca 1timma 15minuter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar